en-USbs-Latn-BA
Odaberite simbol za pregled emitenta

Organizacija seminara

Sarajevska berza nudi usluge organizovanja edukativnih događaja vezanih za tržište kapitala postojećim i potencijalnim investitorima, predstavnicima kompanija, organa javne uprave, obrazovnih institucija I slično.
Cilj navedenih događaja je da se svim zainteresiranim približi berzansko poslovanje kroz različite edukativne sadržaje. Ova aktivnost Sarajevske berze nastala je kao rezultat prepoznavanja značaja I potrebe približavanja načina funkcionisanja tržišta kapitala najširem krugu zainteresovanih učesnika.
Edukativni sadržaji mogu biti upriličeni kroz organizovanje tematskih skupova, okruglih stolova, seminara, kurseva, prezentacija, kao i kroz posjete Sarajevskoj berzi.

Usluge edukacija nude se pod slijedećim uvjetima:

- Naknada za održavanje 2-satne prezentacije (predavanje + pitanja i diskusija) o različitim aspektima berzanskog poslovanja na zahtjev iznosi 500,00 KM ukoliko je obezbjeđena sala sa kompletnom opremom.
- Naknada za organizovanje I održavanje edukativnog sadržaja po specifičnom I konkretnom zahtjevu ugovara se posebno, I u zavisnosti od elemenata zahtjeva može biti organizovana  u prostorijama berze, kao I na drugim lokacijama, uz uvjet o tehničkoj opremljenosti.

SASE Bilten

Ukoliko želite primati izvještaje ,kursne liste i izvještaje o trgovini putem maila, potrebno je da se pretplatite za SASE Bilten.

Aplikacija FAST

Ukoliko želite da imate pristup trenutnim informacijama sa tržišta postanite korisnik Aplikacije FAST.

Marketing

Na web stranicama Sarajevske berze-burze moguće je oglašavanje postavljanjem oglasnih bannera različitih formata.

Kontakt

  • Adresa: Đoke Mazalića 4/I,  Sarajevo

  • Telefon: (387) 33 251-460

  • Email: contact@sase.ba