en-USbs-Latn-BA
Odaberite simbol za pregled emitenta

Marketinške usluge

Pod marketinškim uslugama podrazumijeva se korišćenje internetskog web-prostora Sarajevske berze u svrhu oglašavanja, kao i oglašavanje/reklamiranje putem OBS-a SASE, te na specijalističkim događajima koje organizira SASE (kao što su konferencije, seminari i slično)
Na stranicama i podstranicama  www.sase.ba oglašavanje je moguće postavljanjem oglasnih bannera različitih formata, uključujući  i video formate, te druge oglasne i reklamne sadržaje multimedijalne funkcionalnosti, za što se berzi plaća naknada.
Za potrebe oglašavanjima na navedenim stranicama, moguće je za naručitelja izvršiti izradu, doradu ili adaptaciju bannera I to: izradu banner u slučajevima kada uopće nije dostavljen, jer ga naručitelj ne posjeduje u potrebnom format i/ili dimenziji, odnosno kada je dostavljen, ali ga je potrebno doraditi ili adaptirati kako bi bio upotrebljiv u svrhu oglašavanja, a za sto se plaća dodatna naknada.
Vrste oglašavanja:

  • Rotirajući baner na vrhu naslovnice (leaderboard), istovrsan na svim ostalim stranicama
  • Standardni  banneri
  • Button baneri
  • Modul baneri (Top inside baneri)
  • Floating baneri

Leaderboard i floating banneri su rotirajući, Standardni  i Button banneri mogu biti rotirajući ili fiksni, Modul baneri su fiksni, podrazumijevaju istovrsni banner na svim stranicama, i naplaćuju se po vremenu prikazivanja, obračunski period mjesec dana.
SASE zadržava pravo prilagodbe dostavljenog materijala odgovarajućim podlogama ili drugim grafičkim rješenjima kako bi se zadržala koherentnost i profesionalnost stranice i onemogućilo narušavanje web dizajna portala.
Usluge oglašavanja na web-stranici su ugovorne, na različite vremenske periode, a precizne uvjete i naknade mozete pogledati ovdje
Usluge oglašavanja putem pregledne stanice za trgovanje (OBS) mogu se ugovoriti kroz ugovor o koriscenju OBS stanice, ili zasebno, a precizne uvjete I naknade mozete pogledati ovdje
Usluge oglašavanja/reklamiranja, te ustupanja prostora na događajima koje organizira SASE ugovaraju se najmanje 30 dana prije početka događaja, I to za svaki događaj posebno.

SASE Bilten

Ukoliko želite primati izvještaje ,kursne liste i izvještaje o trgovini putem maila, potrebno je da se pretplatite za SASE Bilten.

Aplikacija FAST

Ukoliko želite da imate pristup trenutnim informacijama sa tržišta postanite korisnik Aplikacije FAST.

Marketing

Na web stranicama Sarajevske berze-burze moguće je oglašavanje postavljanjem oglasnih bannera različitih formata.

Kontakt

  • Adresa: Đoke Mazalića 4/I,  Sarajevo

  • Telefon: (387) 33 251-460

  • Email: contact@sase.ba