en-USbs-Latn-BA
Odaberite simbol za pregled emitenta

Saradnje i Partnerstva

Jedan od brojnih digitalnih medija, sa kojima je Sarajevska berza-burza uspostavila kvalitetnu i uspješnu saradnju, svakako je i portal Akos.ba, iza kojeg stoji profeisonalni tim, koji radom na portalu, ali i radom na terenu, želi promijeniti stanje u zajednici. Rubrika „Ekonomija“ ovog portala mjesto je gdje možete pronaći informacije i događaje sa SASE, a ovom saradnjom za čitaoce portala Akos.ba, obezbijeđena je svakodnevna razmjena informacija sa SASE, te blagovremeno i edukativno informisanje o berzi i domaćem tržištu kapitala.

Inače, iza portala Akos je Asocijacija za kulturu, obrazovanje i sport, krovna organizacija za nekoliko udruženja u BiH. Osnovni ciljevi asocijacije su objektivno informisanje, edukacija i humanitarni rad, sa posebnim akcentom na obrazovanje mladih ljudi, na čemu također svoje aktivnosti u edukovanju akcentira i Sarajevska berza-burza.

SASE Bilten

Ukoliko želite primati izvještaje ,kursne liste i izvještaje o trgovini putem maila, potrebno je da se pretplatite za SASE Bilten.

Aplikacija FAST

Ukoliko želite da imate pristup trenutnim informacijama sa tržišta postanite korisnik Aplikacije FAST.

Marketing

Na web stranicama Sarajevske berze-burze moguće je oglašavanje postavljanjem oglasnih bannera različitih formata.

Kontakt

  • Adresa: Đoke Mazalića 4/I,  Sarajevo

  • Telefon: (387) 33 251-460

  • Email: contact@sase.ba